Artdigital

Septembrie 4, 2008

Primul magazin de tablouri utile pentru amenajari interioare, lucrari de arta unicat, de colectie-serie limitata sau reproduceri, postere si printuri digitale din Romania. Un altfel de magazin de decoratiuni interioare, amenajari interioare si chiar cadouri. ArtDigital va prezinta o vasta oferta de lucrari ale unor cunoscuti artisti plastici, reproduceri, fotografie artistica, tablouri cu grafica digitala si postere. Echipa Artdigital.ro a creat pentru dvs. zona de amenajari interioare.

Proiect

Ideea a pornit ca un proiect initiat anul acesta de catre echipa entuziasta din managementul BLINKEYE compania care se ocupa cu administrarea unor proiecte online si care conlucreaza indeaproape cu OPUS DESIGN companie ce ofera servicii full de web design, creatie, grafica si productie in advertising. Dupa jumatatea acestui an, BLINKEYE a inceput lucrarile la acest proiect reusind ca numai in cateva luni sa puna pe picioare un business pe piata locala de comert online pe sectorul de decoratiuni si amenajari interioare, tablouri artistice si digitale, fotografie artistica si postere.

Art Digital ofera o multime de categorii grafice pentru toate gusturile, nenumarate optiuni pentru decorarea si amenajarea casei, sediilor de birouri, sediile companiilor, bistrourilor, restaurantelor, pub-urilor, in principiu oricarui spatiu cu o destinatie anume sau cu un anumit specific.

Nume

Accesul la decoratiunile interioare trebuie sa fie un proces pe care clientii sa-l considere facil, interesant si interactiv. Nu este obligatoriu sa te plimbi ore in sir prin magazinele de specialitate. Asa cum shopingul on line a devenit o cale moderna de a-ti cumpara ceea ce-ti doresti si arta moderna capata noi valente intr-o era digitala. De unde si numele ce combina cele doua elemente Arta si noua tehnica digitala. Ideea ArtDigital este accea de a oferi clientilor sai, iubitori de frumos cele mai bune lucrari de arta, talouri, fotografie artistica si postere create de exceptionali artisti, graficieni si fotografi ai epocii digitale.

Echipa

BLINKEYE a inceput cu o echipa actuala din compania OPUS DESIGN.
Echipa de management este condusa de catre Bogdan Voiculescu si Bogdan Alexandrescu, in calitate de presedinte respectiv director general al companiei BLINKEYE, ambii fiind implicati in decizii privind investitiile financiare in unitatile strategice ale companiei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: