Cum aplicam un autocolant?

august 29, 2008

Etapa 1. : Curatarea zonei unde va fi aplicat autocolantul

Suprafata peretelui sau a mobilei unde va fi lipit autocolantul trebuie sa fie impecabil de curat si uscat. Fisuri, vopsea scorojita, sarita, sau cu mucegai, toate acestea trebuie inlaturate !

Bine de stiut : Nu uitati ca o data ce veti lipi autocolantul va fi foarte dificil sau chiar imposibil de a-l dezlipi si relipi in alta parte. de aceea, alegeti-va cu atentie locul unde veti lipi autocolantul..

Etapa 2. : Razuirea autocolantului

Fiecare autocolant este compus dintr-o hartie alba de protectie, uneori cu diferite motive, uneori transparenta, si materialul propriu-zis. Cu ajutorul unei raclete din plastic, a unei dischete sau a unui card bancar care nu ar mai utilizate incepeti sa lipiti autocolantul. Dezlipiti cu atentie folia de protectie.

Etapa 3. : Pozitionarea autocolantului

Pozitionati autocolantul acolo unde doriti s ail lipiti. Utilizati scotch pentru a va lua puncte de reper pe perete. Lipiti autocolantul pe perete tinand cont de punctele de reper pe care deja le ati luat. Apasati foarte bine cu racleta peste autocolant pentru a evita formarea unor bule de aer.

Bine de stiut : In acest moment, inca puteti sa schimbati locul autocolantului, in cazul in care l-ati pozitionat gresit.

Etapa 4. : Casherarea autocolantului

Casherati autocolantul cu miscari de mana de sus in jos si dinspre interior spre exterior. Apasati cu forta pentru a nu se forma bulele de aer. Pe masura ce coborati desprindeti hartia de protectie.

Bine de stiut : Incercati sa pastrati folia de protectie a autocolantului la un unghi de aproape 45°, astfel va fi mult mai usor de desprins. Atunci cand realizati casherarea autocolantului, este bine sa nu va sprijiniti cu mana pe autocolant.

Etapa 5. : Luciul autocolantului

Lustruiti autocolantul usor cu o carpa moale. Nu va mai ramas decat sa va admirati capodopera decorativa !

Bine de stiut : Desi v-ati dat toata silinta sa nu va ramana nicio bula de aer rebela si cu toate acestea mai apare cate una … Iata un truc simplu pentru a scapa de aceste bule: luati un ac de cusut foarte fin si intepati usor bule. In mod sigur vor disparea.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

%d blogeri au apreciat asta: