Cum aplicam un autocolant?

august 29, 2008

Etapa 1. : Curatarea zonei unde va fi aplicat autocolantul

Suprafata peretelui sau a mobilei unde va fi lipit autocolantul trebuie sa fie impecabil de curat si uscat. Fisuri, vopsea scorojita, sarita, sau cu mucegai, toate acestea trebuie inlaturate !

Bine de stiut : Nu uitati ca o data ce veti lipi autocolantul va fi foarte dificil sau chiar imposibil de a-l dezlipi si relipi in alta parte. de aceea, alegeti-va cu atentie locul unde veti lipi autocolantul..

Etapa 2. : Razuirea autocolantului

Fiecare autocolant este compus dintr-o hartie alba de protectie, uneori cu diferite motive, uneori transparenta, si materialul propriu-zis. Cu ajutorul unei raclete din plastic, a unei dischete sau a unui card bancar care nu ar mai utilizate incepeti sa lipiti autocolantul. Dezlipiti cu atentie folia de protectie.

Etapa 3. : Pozitionarea autocolantului

Pozitionati autocolantul acolo unde doriti s ail lipiti. Utilizati scotch pentru a va lua puncte de reper pe perete. Lipiti autocolantul pe perete tinand cont de punctele de reper pe care deja le ati luat. Apasati foarte bine cu racleta peste autocolant pentru a evita formarea unor bule de aer.

Bine de stiut : In acest moment, inca puteti sa schimbati locul autocolantului, in cazul in care l-ati pozitionat gresit.

Etapa 4. : Casherarea autocolantului

Casherati autocolantul cu miscari de mana de sus in jos si dinspre interior spre exterior. Apasati cu forta pentru a nu se forma bulele de aer. Pe masura ce coborati desprindeti hartia de protectie.

Bine de stiut : Incercati sa pastrati folia de protectie a autocolantului la un unghi de aproape 45°, astfel va fi mult mai usor de desprins. Atunci cand realizati casherarea autocolantului, este bine sa nu va sprijiniti cu mana pe autocolant.

Etapa 5. : Luciul autocolantului

Lustruiti autocolantul usor cu o carpa moale. Nu va mai ramas decat sa va admirati capodopera decorativa !

Bine de stiut : Desi v-ati dat toata silinta sa nu va ramana nicio bula de aer rebela si cu toate acestea mai apare cate una … Iata un truc simplu pentru a scapa de aceste bule: luati un ac de cusut foarte fin si intepati usor bule. In mod sigur vor disparea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: